Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Hobbybeurs in Harfsen

HARFSEN – In Dorpshuus Hoeflo wordt op zondag 17 maart 2019 van 10.00 uur tot 16.00 uur een hobbybeurs gehouden. Na het succes van vorig jaar hebben hobbyisten extra veel belangstelling en heeft men nu een tweede zaal helemaal kunnen vullen.In de zalen is te zien hoeveel mensen er met hun verschillende hobby’s bezig zijn en tevens is er de mogelijkheid voor volwassenen en kinderen om een workshop of make and take te volgen.

De organisatie, die dit voor de derde keer verzorgt, heeft een groep enthousiaste hobbyisten uit Harfsen en de regio verzameld. Er is een breed aanbod van creativiteit te zien: zoals o.a. brushlettering, honingproducten, figuurzagen, porselein, glittertatoes, bloemstukken, bijzondere cadeaus van papier, kaarten, omslagdoeken, creaties van wol, stof, sieraden, etc. kortom teveel om op te noemen. Verder is er ook gelegenheid om benodigdheden te kopen. Het is de moeite waard!

Laat u verrassen; u wordt uitgenodigd om een kijkje te komen nemen tussen 10.00 – 16.00 uur in Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 4-6. Voor informatie: 0573-431252 (Aartje-Harfsen).

De toegang en parkeren zijn vrij.