Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Geniet van ieder detail in uw leven

HOLTEN – Uw zicht zou u niet moeten weerhouden van wat u graag doet. Daarom werkt men bij Oogwereld Jos met innovatieve producten zoals Varilux brillenglazen van Essilor. Met de introductie van de nieuwe Varilux X-series wordt nu een reuzenstap vooruit gemaakt! Met dit type glas neemt u namelijk elk detail binnen en buiten handbereik moeiteloos waar en geniet u van ongekend scherp zicht en vloeiende overgangen van dichtbij tot veraf.Eindejaars-sale

De eindejaars-sale loopt t/m 30 december 2017. Profiteer uit een ruime collectie monturen voor vaste lage prijzen. Er zijn monturen van € 100,00, € 50,00 en zelfs gratis monturen (dan betaalt u alleen de glazen). Tevens worden designer monturen aangeboden met kortingen die oplopen tot wel 50%.

Uw voordeel kan nog meer oplopen als u gebruik maakt van het aanbod bij aanschaf van een tweede bril. Alleen in de sale-periode geldt: koopt u twee complete brillen tegelijk, dan is de tweede complete bril voor de halve prijs. De medewerkers van Oogwereld Jos informeren u in de winkel graag wat de voorwaarden en mogelijkheden zijn.

Hebt u in 2017 nog recht op een brilvergoeding van uw zorgverzekeraar? Dan kan het, afhankelijk van uw zorgverzekeringspakket, zijn dat uw nieuwe bril bijna of helemaal niets kost! Men berekent graag uw voordeel in de winkel of u kunt op www.oogwereld.nl de zorgvergoedingchecker raadplegen.

Oogwereld Jos, Dorpsstraat 4 Holten. Tel. 0548 363501. www.oogwereld.nl