Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Aanmelding Houtdorp Laren gestart!

LAREN – Na twee succesvolle edities van Houtdorp Laren komt er in 2019 een derde editie! In de laatste week van de zomervakantie, op donderdag 29 en vrijdag 30 augustus 2019, kunnen jongens en meisjes uit groep 4 tot en met groep 8 lekker timmeren en hun eigen hut in elkaar zetten.Houtdorp is een groot huttenbouwfeest georganiseerd door het Leussinkbad in Laren. De ligweide van het buitenbad wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot timmerterrein. Voor kinderen die een hamer kunnen vasthouden, of juist niet, Houtdorp Laren is voor iedereen een gaaf buitenfeestje. Het thema voor 2019 is heel zomers: Leussinkbeach! Wie bouwt dus het mooiste Leussinkbeach strandhuis? Dat wordt bouwen, verven en chillen!

Houtdorp is donderdag 29 augustus van 10.00 tot 15.00 uur en vrijdag 30 augustus van 13.00 tot 17.00 uur met aansluitend het eindfeest tot 21.00 uur. (Groot)ouders zijn vrijdag al om 16.00 uur welkom om alle creaties te bewonderen. Kosten voor abonnementhouders zijn € 10,00 p.p. en € 15,00 p.p. voor anderen. Dit is inclusief lunch op donderdag en een snack op vrijdag.

 

Aanmelden tot en met 26 juni

Tot en met 26 juni kunnen kinderen zich aanmelden op de website van het Leussinkbad. www.leussinkbad.nl/houtdorp. Vol is vol. Er kunnen maximaal 125 kinderen meedoen, dus wees er snel bij.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je via de site in voor de nieuwsbrief van Houtdorp Laren of volg de Facebookpagina @houtdorplaren. Hier kunnen kinderen hun mooiste ideeën, tekeningen, filmpjes en plannen voor hun hut plaatsen.

 

Ook leuk als vrijwilliger!

Houtdorp is ook heel erg leuk om als vrijwilliger mee te maken. Opbouwen, afbreken en tijdens de bouwdagen meehelpen: alles kan. Ben je geïnteresseerd om mee te helpen? Geef je dan op als vrijwilliger via: houtdorplaren@leussinkbad.nl

 

Nog meer sportief te doen op het Leussinkbad!

Houtdorp is pas eind augustus. Tot die tijd zijn er veel andere dingen te doen op het Leussinkbad. Elke dinsdag is er Aquafit en er zijn zwemlessen B, C en snorkellessen op dinsdag- en donderdagen. Ook zorgt het Leussinkbad op woensdagen altijd voor leuke spellen of activiteiten op Woensdagmiddag Kidsmiddag. Voor meer informatie kun je bellen, mailen of kijken of www.leussinkbad.nl

 

Zwem4daagse

Wat denk je van de Zwem4daagse! Van maandag 24 juni t/m 28 juni is het feest op het zwembad. Iedereen kan komen banen zwemmen tussen 18.00 en 20.00 uur. Er zijn verschillende afstanden. Voor de kleintjes die nog geen diploma hebben is er Spetter4daagse in het ondiepe bad.

 

Beachparty & zeskamp

Houd zaterdag 13 juli vrij voor een geweldig zwembadfeestje. Leussinkbad wordt Leussinkbeach! Kom chillen op het heuse strand en geniet van een zomers muziekje en verkoelend drankje.

En overdag is er zeskamp! Trommel je buren, teammaatjes, familie en vrienden op en doe mee!

 

Voor informatie over deze én andere activiteiten, zie www.leussinkbad.nl