Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Bent u / ben jij de nieuwe dirigent van Deo Gratias?

LAREN – naar een koor voor de maandagavond? Dan is het koor Deo Gratias misschien wel het koor dat u zoekt, want het heeft per 1 september 2019 plaats voor een nieuwe dirigent.Deo Gratias is een gemengd koor, dat onder de Protestantse Gemeente Laren (Gld.) valt. Het bestaat uit zo’n 30 enthousiaste zangers en zangeressen en is een koor voor elke leeftijd.

Het repertoire bestaat voornamelijk uit (lichte) geestelijke muziek en het koor zingt zowel in het Nederlands, als ook in het Engels en Duits. En soms in het Achterhoeks dialect.

Viermaal per jaar wordt medewerking verleend aan een kerkdienst in Laren; daarnaast verzorgt Deo Gratias enkele malen per jaar elders een gastoptreden en wordt samen met de andere Larense koren en muziekverenigingen bij toerbeurt het jaarlijkse kerstconcert verzorgd.

Wekelijks wordt er op maandagavond in de kerk van 19.30 – 21.30 uur gerepeteerd, waarbij ook zang- en ademhalingsoefeningen worden gedaan.

Bent u enthousiast geworden, of wilt u meer weten van Deo Gratias?

Stuur dan uw reactie naar deo.gratias@kerklaren.nl