Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Free Willy op afsluitende jubileumavond in

Kulturhus Laren

LAREN -Vrijdagavond 9 november sluit Kulturhus ’t Kruispunt het jubileumjaar officieel af. 50 jaar geleden werd Stichting gemeentecentrum ’t Kruispunt opgericht en 10 jaar geleden ging dit verder als Stichting Kulturhus ’t Kruispunt.Op deze feestelijke avond treedt een aantal plaatselijke en regionale muzikanten op die allemaal een kort optreden zullen verzorgen. Wie dat zijn houdt men nog even voor zich, ze gaan u verrassen. Eén optreden wil men wel prijsgeven: rock-coverband Free Willy.

Free Willy is een enthousiaste band uit Harfsen. In 2011 is deze band opgericht door vijf jongens uit dezelfde vriendengroep. Tijdens hun optredens brengen zij unieke medleys en rock en popnummers van onder andere Queen, Bruce Springsteen, Elvis, Normaal, AC/DC en vele anderen. Met hun sfeer en enthousiasme maken zij van elk feestje er één om niet snel te vergeten!

Op deze avond wordt ook het Kulturhus Jubileumboek gepresenteerd. Hierin o.a. een compleet historisch overzicht en diverse persoonlijke verhalen. Vanaf deze avond te koop voor € 12,50 Op=op.

Vrijdagavond 9 november, aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis.