Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Kerstconcert in Laren

LAREN – Op zondag 16 december wordt in de kerkzaal van de protestantse kerk in Laren het jaarlijkse kerstconcert gegeven. Dit jaar zijn het opnieuw de koren Ons Genoegen en De Lofstem die samen met de Larense Accordeonvereniging het concert zullen verzorgen. Dit omdat vorig jaar het concert niet door kon gaan vanwege hevige sneeuwval.Bovendien wordt medewerking verleend door het duo ‘Belle Histoire’, gevormd door Stefan Potman en zangeres Carla Koehorst.

Voor allen die dit concert willen bezoeken zijn er vanaf 1 december kaarten à € 5,00 te koop bij het Kulturhus en Plusmarkt Beuzel en eventueel op 16 december aan de zaal als dan nog niet alle kaarten zijn verkocht. Kinderen in de basisschoolleeftijd hebben gratis toegang. Bij de prijs is ook een kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert inbegrepen.

Het concert begint om 20.00 uur. Het Kulturhus is vanaf 19.00 uur open. De kerkzaal vanaf 19.30 uur.