Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

KMV Apollo benoemt ereleden

LAREN – Tijdens de algemene ledenvergadering op dinsdag 9 april heeft de Koninklijke muziekvereniging Apollo Laren besloten om beide leden Gertie Braakman en Harry Hietbrink te benoemen tot erelid. Om deze beslissing kracht bij te zetten hebben zij afgelopen dinsdag 16 april de officiële oorkonde gekregen uit handen van voorzitter Erwin Snellink.Gertie en Harry hebben tijdens het 65-jarig lidmaatschap van Apollo bestuursfuncties vervuld, zich ingezet voor commissies, maar bovenal gemusiceerd. Het is een voorwaarde dat je als lid van een vereniging als Apollo allereerst muziek maken leuk vindt. Gertie en Harry doen niets liever. Zij zetten zich onder meer ook in voor blaaskapel Larenka, onderdeel van Apollo. Daarnaast geven zij met de Tsjechisch blaaskapel Vinočanka regelmatig concerten in binnen- en buitenland.

Echte muzikanten dus, waar Apollo trots op is en dankbaar voor is op dat zij al zo lang hun noten blazen op bugel en slaan op drumstel. Kortom, een volledig verdiend erelidmaatschap en iedereen hoopt, dat ze nog lang van deze twee muziekdieren mogen genieten.