Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Mooie trainingspakken voor Speciaal Voetbal Witkampers

Wat zijn ze trots op de nieuwe trainingspakken! (Foto: Aim foto).

LAREN – Een paar weken geleden kreeg het Speciaal Voetbal van de Witkampers in Laren tijdens de sportverkiezing van de Sportraad Lochem de Stimuleringspriijs uitgereikt voor het initiatief om in Laren te starten met voetbal voor kinderen die door een lichamelijke of verstandelijke beperking niet aan kunnen sluiten bij het reguliere voetbal. Deze prijs is letterlijk een geweldige stimulans om door te gaan op deze voet en meer kinderen uit de regio te bewegen om te gaan voetballen.Vorige week was het weer feest voor deze jonge voetballers. Met het geld van de collecte Fonds Verstandelijk Gehandicapten zijn mooie trainingspakken gekocht met het officiële Witkampers logo. Iedereen was zichtbaar blij en trots toen ze in de nieuwe pakken mochten trainen.

Benieuwd naar de trainingen van het Speciaal Voetbal? Kom een keer kijken op zaterdagmorgen tussen 10.00 en 11.00 uur bij de Witkampers op het Leussinkpark aan de Holterweg in Laren.