Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Informatiebijeenkomst

reis naar Lourdes

LETTELE – Van 28 april -5 mei verzorgt de Lebuinusparochie een bedevaart naar Lourdes. Voor sommigen van u misschien een bekende plaats, voor anderen een plaats waar ze graag een keer naar toe zouden willen.Deze reis per bus en hogesnelheidstrein (TGV) is voor iedereen mogelijk, ook als u hulp nodig heeft of gebruik moet maken van een rolstoel of rollator! U bent binnen 12 uur in Lourdes en daar zijn ook de nodige faciliteiten voor extra zorg en begeleiding.

Om u meer over deze reis te vertellen wordt er op maandag 12 februari een informatiebijeenkomst gehouden in Boskamp. Hiervoor wordt u van harte (vrijblijvend) uitgenodigd in parochiezaal ‘De Hoeksteen’ in Boskamp (naast de kerk).

Meer informatie bij Trees Brinkman 0570-551312 (Lettele/Bathmen), Anja van Reem, 0570-657465 (Deventer) of Truus Albers 0570-625228 (Schalkhaar).