Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Koerkampwandeltocht

LETTELE – Wandelen door natuurgebieden langs weilanden en sloten over het mooie Sallandse platteland in een georganiseerde wandeltocht dat kan in de Koerkampwandeltocht. De tocht wordt voor het tweede jaar gezamenlijk georganiseerd door DOCA (Deventer Oost Club Activiteiten) en de Stichting Bathmen Promotie.Op 24 november kunnen wandelaars starten bij Café-Restaurant De Koerkamp in Lettele. Er kan 5, 10, 15 of 25 km worden gewandeld.

De tocht gaat door het prachtige natuurgebied van de Stichting IJssellandschap, het Oostermaat en over het landgoed ‘t Hemeltje. Er wordt gelopen over asfaltwegen, bos- en zandpaden.

Inschrijven en starten kan bij café-restaurant De Koerkamp, Bathmenseweg 18 te Lettele. Wandelaars die 25 km gaan wandelen kunnen starten tussen 09.00 en 11.00 uur. Voor de 5, 10 of 15 km is de start tussen 09.00 en 12.00 uur. Het startbureau sluit om 16.00 uur. (Tijd wanneer er gefinisht moet zijn.)

Meer informatie is te vinden op www.bathmen.nl en op www.wandel.nl