Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Vogelshow Lettele – Heeten – Bathmen

LETTELE – Vogelvereniging ‘Ons Genoegen’ Lettele houdt in het weekend van 17 en 18 november haar jaarlijkse vogelshow. Dit jaar doen de leden van de Heetense Vogelvrienden Vereniging voor de derde keer ook mee aan deze gezamenlijke show. Dit jaar sluiten de leden van de vogelvereniging Bathmen/Holten zich ook aan, zodat er nu een prachtige show van drie vogelverenigingen neer gezet wordt.De zaal van Café/Restaurant Spikker is dan ook goed gevuld met vogelkooien en volières en prachtig aangekleed met groen en planten, beschikbaar gesteld door hovenier Jan Nijland. Het is dan ook zeker de moeite waard om een bezoekje aan deze vogeltentoonstelling te brengen.

Op vrijdag 16 november opent Jan Jaap Kolkman, wethouder van de gemeente Deventer, de tentoonstelling nadat de drie voorzitters van de bovengenoemde verenigingen de prijzen bekend hebben gemaakt.

De openingstijden zijn zaterdag 17 november van 10.00 uur tot 18.00 uur en zondag 18 november van 10.00 uur tot 17.00 uur.