Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Zon in de schoorsteen Lettele -Okkenbroek

LETTELE –OKKENBROEK – Zon, zon en nog eens zon, we hebben er een zomerlang van kunnen genieten en wie weet gaan we ook nog een mooie nazomer tegemoet.De mensen van de Zonnebloem afd. Lettele – Okkenbroek realiseren zich dat u op dit moment nog helemaal niet bezig bent met Sinterklaas, maar zij denken al vooruit.

Al jarenlang verrassen de Pieten de gasten van de Zonnebloem op 5 december met een bezoekje. Een klein cadeautje hoort daar bij. Het gaat om een kleine attentie of een nuttig cadeautje van € 5,00 à €6,00. Een gedichtje erbij en een leuke verpakking worden altijd zeer gewaardeerd!

Dit kan het bestuur niet alleen voor elkaar krijgen en daarom vragen zij uw hulp. Zou u ook dit jaar (weer) een pakje willen maken voor iemand dan kunt u zich opgeven vóór 1 november (zet het vast in uw agenda) bij Anneke Bijsterveld tel. 551376 of mail t.bijsterveld2@kpnplanet.nl of José Gr. Koerkamp tel. 551524 of josegrootkoerkamp@hotmail.com

U krijgt een naam doorgegeven van iemand die u kunt verrassen. Men zorgt er dan voor dat de Pieten het op 5 december bezorgen.