Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Repair Café in Loo op woensdag 29 november

LOO-BATHMEN – Wat doe je met je elektrische apparaten (koffiezetter, broodrooster, heggenschaar, bladblazer enz.) die haperen en weigeren net als je ze nodig hebt? Wat doe je dit jaar met je fietsverlichting die niet goed is? (Boete € 55,00 voor ondeugdelijke fietsverlichting, denk om je eigen en een ander zijn veiligheid.)Dan ga je op woensdag 29 november 2017 tussen 9.00 en 12.00 uur naar het Repair Café in het NoaberLOOkaal, Scheperboersweg 2. Daar staan vrijwilligers klaar om u te helpen, om de mankementen eventueel op te lossen. (Graag van te voren even melden bij het Infopunt wat u inbrengt; dit kan van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur, tel. 0570 540839.)

 

Weggooien kan altijd nog, spaar het milieu

Een recordaantal van 168 Nederlandse Repair Cafés doet dit jaar mee aan de Lichtbrigade van de ANWB. Deze jaarlijkse actie wijst fietsers in oktober/november op het belang van goede fietsverlichting. 66 Repair Cafés waren vorig jaar ook van de partij, 102 doen dit jaar voor het eerst mee.

 

ANWB Fietsverlichtingsactie in samenwerking met het Repair Café / Infopunt in Bathmen

Fietsverlichting is erg belangrijk, want de kans op een aanrijding daalt met 20%.

Vanaf 1 oktober verzorgt de ANWB Lichtbrigade met hulp van 1100 vrijwilligers meer dan 2600 acties door het hele land.

Meer weten over dit maatschappelijke initiatief? Kijk voor meer informatie over de ANWB Lichtbrigade: www.anwb.nl/lichtbrigade