Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Altijd al (bus-)chauffeur (m/v) willen worden? Dan is dit je kans!

OKKENBROEK – De buurtbusvereniging Lettele/Okkenbroek is namelijk op zoek naar jou. Als chauffeur op vrijwillige basis breng je passagiers vanuit de dorpen Nieuw-Heeten, Okkenbroek en Lettele naar Deventer (station NS) en terug.Samen met je collega’s ben je ingeroosterd voor een dagdeel per week. Je kunt echter ook kiezen voor een dagdeel per 14 dagen of één keer per 5 weken op de zaterdag.

Voor het contact tussen de chauffeurs wordt een paar keer per jaar een bijeenkomst georganiseerd, waarbij ook de partners zijn uitgenodigd. Je krijgt ook de waardering van de passagiers die je vervoert. Daarnaast heb je als chauffeur vrij reizen op dit traject!

Om te mogen rijden volstaat een rijbewijs B en moet je medisch worden goedgekeurd. Ben je jonger dan 75 jaar dan ziet men je reactie graag tegemoet.

Je kunt natuurlijk ook eens meerijden om de sfeer te proeven.

Voor nadere informatie kun je terecht bij de voorzitter van de vereniging: Tonnie Leemereise, Nieuw Heeten, tel. 0572-321398, M: 06-10050388, e-mail: t.leemereise@lijbrandt.nl