Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Sinterklaas komt met een dansfeest naar Schalkhaar!

SCHLKHAAR – Sinterklaas is samen met zijn pieten druk bezig met de voorbereidingen, omdat hij op zondag 26 november een bezoek zal brengen aan Schalkhaar. Echter, de Sint gooit het dit jaar over een andere boeg; hij wil graag een dansfeest met alle kinderen uit Schalkhaar. Daarom vraagt hij aan jullie om je dansschoenen aan te trekken.Vanaf woonzorgcentrum Park Braband zal Sinterklaas samen met zijn pieten om 13.30 uur vertrekken richting Sporthal Westenberg aan de Garderegimentsweg. Sinterklaas vindt het enorm leuk als er veel kinderen, ouders en grootouders samen met hem en de pieten richting de sporthal gaan. Dit alles wordt begeleid door de Pietenband en de Dance Twirlgroep van de Drumfanfare St. Caecilia uit Raalte. In de sporthal wordt Sinterklaas ontvangen door alle kinderen en wordt hij welkom geheten door de burgemeester van de gemeente Deventer.

De Pietenband is er voor de muzikale begeleiding en zoals eerder benoemd zal er lekker gedanst gaan worden met zijn allen. Ook de DJ piet is van de partij en hij is druk in de weer om allemaal leuke liedjes voor jullie uit te zoeken en te mixen. Zo gaan jullie er met z’n allen een grandioos feest van maken.

Trek daarom je dansschoenen aan! En vergeet natuurlijk niet een mooie muts op te doen met je naam erop, dat kan Sinterklaas heel erg waarderen.