Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Laarzen pas-en-poets-dagen

OLST – Zaterdag 4 en zondag 5 november houdt de Olsterhof in Olst zogenaamde ‘laarzen pas-en-poets-dagen’. Met koudere en nattere dagen voor de deur is het moment aangebroken om een aantal zaken ‘winterklaar’ te maken.Tijdens de laarzen pas-en-poets-dagen staan er meer dan 400 paar laarzen klaar om – inderdaad – te passen of uw eigen laarzen te laten poetsen. Onder begeleiding van de laarzenspecialisten van de Olsterhof kan iedereen geheel vrijblijvend kennis maken met lederen outdoor laarzen, schapenvacht laarzen en laarzen van het veel geprezen Purofort.

Op beide dagen kunt u zien hoe u, uw leren laarzen het beste schoonmaakt en welke middelen u kunt gebruiken om het leer te voeden en weer op kleur te brengen. Ook is het mogelijk om uw eigen (Dubarry) laarzen in te leveren om ze te laten verwennen door de specialisten van de Olsterhof.