Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Topstudenten Rijksuniversiteit Groningen helpen Nederlandse bedrijven succesvoller te worden

Hebt u wel eens gedacht aan een uitbreiding naar de kansrijke markten van China, Myanmar en/of Thailand? International Business Research (IBR) is een onderzoeksproject van de Rijksuniversiteit Groningen dat in 2018 onderzoek uitvoert in deze landen. Zij doen dit met behulp van 25 ouderejaars topstudenten.Eén van deze gemotiveerde studenten is Stefan Willemink, geboren en getogen in Bathmen en nu woonachtig in Groningen. Stefan heeft afgelopen jaar zijn Bachelor Economics and Business Economics afgerond en is sinds maart verbonden aan het International Business Research project. Stefan heeft voor dit project gekozen omdat hij zo de theorie die hij geleerd heeft, in de praktijk kan toepassen. Daarnaast kan hij zo ervaring in consultancy opdoen en komt hij in contact met veel interessante bedrijven. Verder kan Stefan hierdoor opnieuw naar China toe gaan om hier onderzoek te doen voor Nederlandse bedrijven.

Het project levert op maat gemaakt onderzoek met een economische en bedrijfskundige insteek, en kan variëren van een algemene marktanalyse tot een gedetailleerd partneronderzoek. Wat het project extra waarde geeft is dat men samenwerkt met lokale studenten. In combinatie met drie maanden vooronderzoek en vijf weken veldonderzoek in het desbetreffende land wordt een volledig eindrapport geleverd.

“Wij adviseren bedrijven al 29 jaar bij het maken van beslissingen over het benutten van kansen en toetreding tot het betreffende land. Onze frisse blik als student levert veelal innovatieve, objectieve en vernieuwende resultaten op. Alle projecten zijn op maat gemaakt, tegen kostprijs en worden dan ook volledig naar uw wensen opgezet”, aldus Stefan.

Wilt u hier meer over weten, kijk dan op de website of neem direct contact op met Stefan: www.ibr-groningen.nl | E-mail: s.willemink@ibr-groningen.nl