Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Winterse klanken in de Dorpskerk van Bathmen

BATHMEN – Op zondagmiddag 9 december om 15.30 uur geeft Vrouwenkamerkoor Voca Me een kerstconcert in de Dorpskerk in Bathmen. ‘Thou art Welcome’! Voca Me bestaat uit geoefende koorstemmen uit Overijssel en Gelderland. Het koor, onder leiding van Yt Nicolai, wordt op piano begeleid door Bernadette van Agt.Op het programma staan onder andere vijf winterse klankschilderingen uit ‘Winter’ van David Stone, ‘Tundra’ van Ola Gjeilo, waarin het verlangen naar het Noorse winterse landschap bezongen wordt, ‘Sure on This Shining Night’ van Morten Lauridsen, ‘Canticles of Virgin Mary’ van Michael Hurd en ‘Nativity Carol’ van John Rutter.

Kaarten kosten € 15,00 en zijn aan de kassa te verkrijgen, maar ook te bestellen via de website: www.vocame.nl Studenten en scholieren betalen € 10,00 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.