BATHMEN – Afgelopen zondag stond er voor de dames van ABS Handbal een thuiswedstrijd tegen Kwiek DS3 op de agenda. ABS begon meteen scherp aan de wedstrijd en liep met 6 doelpunten uit. Met een stand van 13-8 gingen de teams de rust in.In de tweede helft werden de rollen omgedraaid. Pas na 9 minuten vond ABS het net, terwijl Kwiek meerdere malen scoorde. Mede door een aantal technische fouten van ABS kwam de stand terug tot twee doelpunten verschil. Gelukkig vond ABS-speelster Hilde op cruciale momenten het net, waardoor Kwiek geen voorsprong kon behalen. De wedstrijd verdiende geen schoonheidsprijs, maar de punten bleven in Bathmen!

Eindstand 20-18 in het voordeel van ABS. Zondag 2 december spelen de dames tegen HHZD 2 om 12.40 uur in Heino.