Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Aangepast voetbal bij ABS

BATHMEN – Er zijn bij ABS het afgelopen jaar vragen binnen gekomen over de mogelijkheid voor het aanbieden van voetballen voor jeugd sporters met een beperking. Na de winterstop, in maart, wil een aantal vrijwilligers bij ABS starten met voetballen voor kinderen met een handicap.Het is de bedoeling dat kinderen uit Bathmen en directe omgeving, die nu vanwege hun handicap niet voetballen, de mogelijkheid hebben om lekker actief bezig te zijn. Dit is nu mogelijk bij de vertrouwde sportvereniging in het dorp.

Het voetballen zal plaats vinden op het trainingsveld van ABS, net als bij alle andere elftallen van ABS. Het biedt direct de mogelijkheid om andere kinderen te ontmoeten en tegen te komen, dat maakt het extra gezellig.

Het is de bedoeling  m te starten met een groep van minimaal 4 kinderen, in de leeftijdscategorie van 8 – 14 jaar. De training zal plaatsvinden op de zaterdagochtend. Er zal worden gevoetbald en er zullen voetbalspellen worden georganiseerd. De begeleiding zal bestaan uit twee mensen.

Wil je meer weten over aangepast sporten, of wil je jezelf aanmelden? Dan kun je een e-mail te sturen naar het volgende e-mail adres: com.jeugdvoetbal@absbathmen.nl