ABS heeft belangrijke stap naar lijfsbehoud in de 4e klasse gezet

EPE – SV Wissel werd in de, o zo mooie, omgeving in eigen huis verslagen met 2-3 in de eerste wedstrijd van nacompetitie.

Het spel van de Bathmenaren was beter; er werd bij vlagen goed gevoetbald. Maar ook Wissel kreeg kansen. Na bijna een half uur spelen wist Mark Boschloo Wessel Nikkels te bereiken die na een mooie aanname de keeper passeerde: 0-1.

Daarna werd Wissel, met hard werken, sterker. Enkele minuten voor het eindsignaal van de eerste helft werd dat beloond met een doelpunt: 1-1.

ABS pakte het na rust goed op en Stef Willemsen bracht ABS na 10 minuten in de tweede helft weer op voorsprong: 1-2.

Direct daarna weet Dillen Boswinkel linksbuiten Maikel Demmers vrij voor het doel te zetten. Met een schuiver onder de doelman door wordt de stand 1-3. Wissel laat zich echter niet wegzetten. Met één van de eerste mooie acties in de tweede helft maken ze de “anschluss” treffer, 2-3. Daar blijft het bij.

Al met al voor aankomende zondag een goede uitgangspositie voor ABS. Het wordt een druk weekend op de Looenk met op zaterdag 28 mei het jubileumprogramma van ABS Damesvoetbal vanaf 14.00 uur en op zondag Sixday toernooi.

En vanaf 14.00 uur ABS-Wissel voor klassebehoud van ABS 1. ABS kan natuurlijk de steun van zijn supporters goed gebruiken; kom daarom naar het sportpark en moedig het eerste team aan!