Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Damesvoetbalteam viert haar 10 jarig bestaan!

BATHMEN – In 2006 hebben Ellen Scholthof en Suzanne Bakker het idee opgevat om een damesvoetbalteam op te richten bij ABS. Dat is inmiddels 10 jaar geleden. Tijd voor een feestje dus!

De dames hopen dat je dit met hen mee viert op zaterdag 28 mei 2016! Ze beginnen die dag om 14.00 uur met een clinic die verzorgd wordt door de dames van FC Twente! Met deze clinic hopen ze meisjes en dames enthousiast te maken voor voetbal. Wil je deelnemen aan de clinic? Geef je dan vóór 13 mei op via jubileumdamesvoetbal@absbathmen.nl Uiteraard zijn jongens/mannen ook van harte welkom.

‘s Avonds zal er een jubileumwedstrijd gespeeld worden. Het huidige team zal het opnemen tegen oud-speelsters. Hoe zullen de oud-speelsters het er vanaf brengen? De wedstrijd start om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom om de oud-speelsters en het huidige team aan te komen moedigen! Om 20.30 uur zal de scheidsrechter affluiten. Daarna is het tijd voor feest!

Je wordt uitgenodigd om samen de dames te proosten op de afgelopen 10 jaar en op de jaren die zullen komen. De muziek wordt verzorgd door de coverband Alive. De entree is gratis en je krijgt een gratis kopje koffie of thee en een gratis consumptie aangeboden.