ABS dient seizoen uit

BATHMEN – In de wedstrijd van ABS tegen Kon UD stond voor beide partijen niets meer op het spel. Vooraf aan de wedstrijd werd Sander Markvoort gehuldigd voor zijn 250e wedstrijd voor ABS 1.

In de eerste helft was ABS de bovenliggende partij. In de 16e minuut kwam het team verdiend op voorsprong. Door het hobbelige veld greep de keeper van Kon UD mis op een schot van Maikel Denmers, 1-0. Amper 6 minuten later stond de 2-0 op het score bord. Goed doorjagen van het middenveld leverde balbezit op bij de zestien van Kon UD. De opvolgende steekpass werd door Marijn Stegink omgezet naar 2- 0.

Het was ABS zelf die de tegenstander hielp naar de aansluittreffer. Een foute kopbal op het middenveld werd door Kon UD afgerond tot 2-1 , in de 28e minuut. Hierna was UD sterker en kansen waren er meerdere, zelfs tot een redding op de doellijn door ABS.

De tweede helft begon ABS zwak en miste de scherpte in het spel. In de 82e minuut werd een vrije trap vanaf de middenlijn ingekopt door de spits van UD In feite mocht het doelpunt niet vallen uit deze situatie, maar onverwacht kwam het niet, 2-2. Kon UD was toen beter in het spel en ABS creëerde geen of slechts halve kansen meer.