Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Gymnastiek & Jazzdance gaat loten verkopen voor een oefenbalk en kleding

BATHMEN – Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de 50e editie van de Grote Clubactie. ABS gymnastiek en jazzdance doet dit jaar ook weer mee. De leden zetten zich in voor een oefenbalk en aanvulling op de showkleding voor optredens. 80% van al het opgehaalde geld daar direct naar de clubkas. Ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club.

Extra inkomsten hard nodig
Annemarie Bronsvoort, clubcoördinator van ABS gymnastiek & jazzdance: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor een oefenbalk voor turnen en showkleding voor diverse optredens. Nu de gymnastiek-tak zo snel gegroeid is qua leden is het belangrijk ook de middelen up-to-date te houden. En na een spetterend optreden in de Deventer Schouwburg afgelopen juni, is het ook belangrijk weer te vernieuwen voor komende optredens. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!”

80% gaat naar de club
Eén lot kost drie euro, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club gaat.
Jaarlijks gaan ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. In totaal haalden zij vorig jaar 10,7 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen.

De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op dinsdag 6 december. Vanaf woensdag 7 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl