ABS Handbal behaalt verdiende overwinning

abs-handbal

BATHMEN – Na drie nederlagen op rij hebben de dames van ABS afgelopen zondag een overwinning weten te behalen tegen de dames van Artemis.

In de eerste helft leek het of ABS een beetje achter de feiten aan liep, de tegenstanders waren steeds net iets sneller en effectiever dan de dames van ABS. Gedurende de hele eerste helft bedroeg de achterstand van ABS steeds een paar doelpunten. Vlak voor rust wist ABS terug te komen tot een ruststand van 12-13.

In de tweede helft zagen we een geconcentreerder ABS en de achterstand werd al snel omgezet in een voorsprong. Duidelijk was te zien dat de conditie van de ABS-speelsters beter was dan die van de tegenstanders. De keepster van ABS wist door enkele prachtige reddingen Artemis van scoren af te houden en ABS was duidelijk van plan de voorsprong niet meer uit handen te geven. Eindstand 28-25 voor ABS.

Zondag speelt ABS uit tegen Ha-STU, aanvang 13.50 uur in het Universitair Sport Centrum (zaal 2) te Nijmegen.