ABS Handbal blijft ook tegen Voorwaarts 2 ongeslagen

BATHMEN – Net als in de uitwedstrijd had ABS het in het begin van de wedstrijd moeilijk tegen Voorwaarts. ABS kwam moeilijk tot scoren en Voorwaarts kon zodoende in het begin  uitlopen naar een 1-4 voorsprong.Na ruim 10 minuten kreeg ABS de wedstrijd meer onder controle en werd de achterstand omgebogen in een voorsprong. Deze voorsprong werd tot aan de rust ook niet meer weggegeven. Ruststand 17-11.

In de tweede helft was het opnieuw Voorwaarts dat poogde de achterstand te verkleinen; het leek erop dat dit ook ging lukken, de achterstand werd teruggebracht tot een verschil van twee doelpunten. ABS pakte hierna echter de draad weer op en door enkele mooie aanvallen werd het verschil weer opgevoerd tot vier goals. Hierna hield ABS de voorsprong in stand en stond er duidelijk één team in het veld dat maar één doel had: deze wedstrijd tot een goed einde brengen. Uiteindelijk kwam er een eindstand van 31-27 op het scorebord, waarbij na de wedstrijd de voorsprong op de nummers 2 en 3 uit de competitie is opgelopen tot 6, respectievelijk 7 punten. Dit team mag het kampioenschap niet meer weggeven.