Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS handbal dames 1 heeft geen moeite met HV Zwolle

ZWOLLE – Afgelopen zaterdag stond de altijd zware en fysieke wedstrijd tegen HV Zwolle op het programma. Uit voorgaande competitiewedstrijden tegen Zwolle wisten de dames dat het een zware wedstrijd zou worden.Met de terugkomst van drie geblesseerde vaste selectie spelers Dionne, Kim en Marlon en aanvulling van twee A-jeugdspeelsters, Mellanie en Lissa, stond er een fanatiek team klaar. Vanaf het beginsignaal speelde ABS haar eigen snelle spel. De meegereisde supporters die nog maar net binnen waren zagen al snel een 1-8 op het scorebord staan. De coach had ook de opdracht gegeven om te werken aan het doelsaldo. Met een ruststand van 8-17 waren de dames al goed op weg.

De tweede helft ging ABS weer voortvarend van start. Mede door goed keeperswerk van Liang ( vier van de vijf penalty’s werden gestopt) liep ABS steeds verder uit. De samenwerking tussen keeper en veldspelers liep uitstekend. Door break-outs, goede afrondingen vanuit alle posities op het veld was het voor Zwolle niet mogelijk om de achterstand weg te werken. Vijf doelpunten heeft Zwolle nog weten te scoren in de tweede helft, terwijl ABS er nog een 16 inschoot.

Het werd uiteindelijk 13-33. ABS blijft hierdoor ongeslagen koploper.

Aankomende zondag 1 december staat de streekderby tegen HV Holten op het programma in sporthal de Uutvlog aanvang 12.15 uur

Zorg dat je erbij bent. De dames kunnen jullie steun gebruiken.