Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Handbal dames 1 verliezen in lege sporthal 


BATHMEN – Afgelopen zaterdagavond vertrok dames 1 naar Wijhe voor de zesde competitiewedstrijd. Door de vernieuwde coronamaatregelen helaas zonder publiek.

In de lege sporthal waren Wijhe en ABS aan elkaar gewaagd en ging de strijd gelijkmatig op. Met een ruststand van 18-16 was er geen vuiltje aan de lucht. Na wat aanwijzingen in de pauze van trainer/coach Anja Lubbers ging ABS voortvarend van start en  kwam ABS al snel op 18-18. Door slordig en gehaast spel van ABS om verder uit te lopen was het juist Wijhe die de bal veroverde en via snelle break out langzaam afstand nemen van ABS (27-23).
ABS moest de laatste 15 minuten flink aan de bak om de achterstand niet groter te laten worden. Gesteund door de supporters was Bathmens kwartiertje altijd wel spannend, maar nu in een kille en stille zaal kon het team zich niet meer oppeppen en werd de einduitslag 32-25.

De aankomende twee weekenden moet er nog steeds zonder publiek worden gespeeld. Voor zondag 21 november thuis in de Uutvlog tegen Wesepe ds 1 zal er misschien een livestream van deze wedstrijd worden uitgezonden vanaf 12.30 uur. Op de Facebookpagina volgt er mee info over.