Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS handbal E1 kampioen!

BATHMEN – De meiden van de E1 van ABS handbal zijn kampioen! En stiekem zijn ze dat al, sinds ze op 12 februari 2017 van Dalfsen wonnen. Het team is tot op heden ongeslagen en kan daarom al ruim voor het einde van de competitie niet meer worden ingehaald door de tweede in de poule. Op 18 maart 2017 na de thuiswedstrijd tegen Overwetering E1 (25-8) is dat uitgebreid gevierd!

De kracht van het team zit hem in het samenspel en het onderlinge respect. Ieder heeft zijn positie in het veld en binnen het team. Kim Jansen brengt als spelverdeler vanuit het midden iedereen in positie. De nichtjes Myrthe Rietman en Tess Rodijk kunnen goed storen, de tegenstander tegenhouden in de aanval. Tess Jansen en Isabel Huijsmans stoppen als keepers de meeste ballen van de tegenstander. De ballen op doel van Loes Booyink zijn zo hard dat ze bijna altijd scoort. Mila Jeurnink en Eliyah Alferink zijn als all round speelsters overal op het veld te vinden.

De meiden hebben het afgelopen jaar veel geleerd van trainsters Martje Godschalk en Dion Prins. De coaches Monique Jansen-Esmeijer en Annemarie Wibbelink hebben de dames op heel prettige wijze begeleid.

Geïnteresseerden kunnen het team nog twee keer dit seizoen in actie zien: op 25 maart 2017 thuis in de Uutvlog om 10.40 uur tegen Achilles en op 1 april 2017 om 10.15uur uit tegen Voorwaarts.