ABS Handbal geeft wedstrijd uit handen

RAALTE – Afgelopen zondag stond er na twee weken rust een uitwedstrijd op het programma tegen Kwiek Dames 3. Beide teams bevinden zich in de middenmoot van de ranglijst, dus het zou een mooie wedstrijd kunnen worden.De eerste helft ving aan en het duurde enkele minuten voordat de eerste bal het net vond. ABS liep uit en met een voorsprong van 6 doelpunten zag het er naar uit dat het een mooie wedstrijd zou worden.

Echter de tweede helft verliep anders. Kwiek voerde een tactische zet uit door ABS-speelster Hilde mandekking te geven. Hierdoor moest ABS creatief zijn in de aanval, maar helaas schoot het hier tekort. Kwiek wist dichterbij te komen en zelfs een voorsprong te behalen in de slotfase van de wedstrijd. ABS werd overdonderd en een laatste poging om de stand nog op een gelijkspel of winst te zetten was tevergeefs. Eindstand 28-25 in het voordeel van Kwiek.

Volgende week speelt ABS een thuiswedstrijd tegen HHZD DS2. Zondag 17 maart om 12.30 uur in Sporthal de Uutvlog.