Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Handbal houdt koppositie stevig vast

KLARENBEEK – Door een overwinning op hekkensluiter Klarenbeek heeft ABS de koppositie stevig in handen en heeft het in de wedstrijd van zondag het doelsaldo wat weten op te vijzelen. Als snel na het begin van de wedstrijd was duidelijk dat ABS duidelijk een maatje te groot was voor de dames van Klarenbeek, dat werd ook al vrij snel zichtbaar in de score: al rap stond er een stand van 2-10 voor ABS op het scorebord. Deze voorsprong werd gedurende de eerste helft uitgebouwd tot een ruststand van 3-16.In de tweede helft hetzelfde spelbeeld waarbij ABS probeerde met mooi aanvalsspel de score te verhogen. Dit lukte niet altijd, verschillende malen ging de bal net naast of raakte paal of lat. Klarenbeek kwam in de tweede helft iets vaker tot scoren zodat de eindstand uitkwam op 9-34 voor ABS.

Doelpuntenmakers ABS: Isabel te Wierik 8, Dionne Prins 5, Romy van Zijl 5, Jayde Fokker 5, Hilde in ’t Hof 4, Danique Prins 4, Maaike Dokter 1, Sharon Rechterschot 1 en Fleur Achterkamp 1.

Aankomende zondag 20 december 2015 speelt ABS  thuis tegen CVO, aanvang 13.15 uur in Sporthal de Uutvlog.