ABS Handbal houdt punten in Bathmen

BATHMEN – Afgelopen zondag stond de eerste thuiswedstrijd van Dames 1 op het programma. De dames gingen gelijk goed van start en kwamen op een mooie voorsprong. Met 13-4 in het voordeel van ABS floot de scheidsrechter voor rust.De tweede helft verdiende echter geen schoonheidsprijs. Pas na 8 minuten werd een doelpunt gemaakt. Met zowel een rode kaart aan de kant van ABS als LHC ging het er soms fel aan toe. De wedstrijd werd beslist door ontzettend goed keeperswerk van Liang Dijkerman. Ze hield heel wat penalty’s tegen. Einduitslag: 22-13 in het voordeel van ABS.

De dames zijn twee weken vrij. De volgende wedstrijd staat gepland op zondag 4 november om 12.30 uur in Sporthal De Uutvlog tegen Dalfsen DS2.