Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Handbal is klaar voor het nieuwe seizoen

ABS Handbal

BATHMEN – Aankomende zondag 4 oktober begint voor ABS Handbal de competitie met een uitwedstrijd tegen Gastvrij/Wijhe ’92 DS2, aanvang 10.45 uur in sporthal de Lange Slag in Wijhe.

Het team van trainer Willem Woudstra heeft een intensieve voorbereiding achter de rug; deze begon het eerste weekend van september met een trainingsweekend in Sneek. Vrijdag en zaterdag training en een oefenwedstrijd in Sneek, zondagochtend even ontspannen lasergamen in Heerenveen met als afsluiting dan nog een oefenpotje in eigen sporthal de Uutvlog in Bathmen. Daarna wekelijks twee keer trainen en in het weekend een wedstrijd, waarbij niet werd geschroomd om op zowel zaterdag als zondag een wedstrijd te spelen. Zelfs tijdens de Bathmense Kermis werd op de zondagmiddag een wedstrijd gespeeld tegen Cometas uit Leeuwarden, de uitslag was op het moment van het schrijven van dit stukje nog niet bekend. Het moge wel duidelijk zijn: de dames van ABS hebben er zin in!

Dus kom aankomende zondag om 10.45 uur naar Wijhe of anders op zondag 11 oktober om 13.10 uur naar de thuiswedstrijd tegen Zwolle 2.