Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Handbal laat punten liggen in Doetinchem

DOETINCHEM – Vol goede moed vertrok Dames 1 zaterdagmiddag naar de verre uitreis in Doetinchem om tegen HV Artemis ’15 de punten mee naar huis te nemen.De eerste helft ging gelijk op onder de goede leiding van scheidsrechter Levers. Beide teams waren aan elkaar gewaagd wat resulteerde in een ruststand van 8-9 in het voordeel van ABS.

Na de rust kwam ABS slecht uit de startblokken en werden ze onder de voet gelopen door Artemis’15. Bij een stand van 19-13 voor Artemis’15 begon ABS aan een eindsprint. De vele aanmoedigingen van de meegereisde supporters ten spijt werd deze te laat gestart en gingen ze helaas met lege handen weer terug Bathmen. Eindstand 22-20.

Zondag 19 maart speelt ABS Dames 1 om 12.15 uur thuis tegen Ha-Stu 1 uit Nijmegen in sporthal de Uutvlog.