Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

ABS Handbal met twee teams op trainingskamp in Reuver

REUVER – Dit jaar zijn voor het eerst in de geschiedenis van ABS Handbal de selectie Dames 1 en de selectie A jeugd op trainingsweekend geweest. Door de vele blessures bij Dames 1 was deze week besloten om samen met de A jeugd op trainingskamp te gaan.De speelsters uit de A jeugd selectie zullen aankomend seizoen vele malen ook meespelen met dames 1.

Met volgepakte auto’s en een goede dosis energie en gezelligheid vertrok dames 1 vrijdagmiddag rond 15.00 uur naar de kampeerboerderij in Reuver. De A jeugd, die afgelopen week pas had gehoord dat hun trainingsweekend van Bathmen naar Reuver verplaatst was, vertrok pas begin van de avond.

De vrijdagavond bestond uit een lichte training buiten en teambuilding.

Zaterdag was een pittige dag. De dames hadden een Jumpfit work out en daarna werd er twee keer anderhalf uur getraind in de sporthal.

Zaterdagavond waren de dames nog fit genoeg om het uitgaansleven in Venlo te verkennen. De A jeugd ging alvast warmlopen voor de Bathmense Kermis. Zij bezochten de kermis en feesttent in Reuver.

Na een korte nacht vertrokken zondagochtend de beide selecties vroeg naar Bathmen. Daar werd eerst nog anderhalf uur getraind, waarna ze konden aansluiten aan een heerlijke lunch die een paar ouders hadden verzorgd.

Het trainingsweekend werd afgesloten met een wedstrijd in sporthal de Uutvlog van 3 x 30 minuten tegen Stormvogels 1 uit Haaksbergen. De uitslag 35-35.

De trainers, begeleiders en speelsters kunnen terug kijken op een zwaar, sportief en leerzaam weekend en kijken vol vertrouwen uit naar de start van de competitie 2019-2020.

Dames 1 speelt tijdens het kermisweekend op zondag 29 september in Raalte tegen Kwiek 3 om 11.30 uur.

De A jeugd speelt dan in Vaassen tegen CVO 1 om 12.10 uur.

Evenals vorig seizoen rekenen de teams op veel supporters tijdens hun uit – en thuiswedstrijden.