Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

ABS Handbal pakt overtuigend de winst

BROEKLAND – Afgelopen zondagochtend vertrok Dames1 door de sneeuw richting Broekland. Een ding was zeker, ze moesten zorgen voor een goede warming-up. Zo gezegd, zo gedaan.Scherp begon het team aan de wedstrijd tegen Broekland 2. De eerste helft ging gelijk op en beide teams zorgden voor snelle fastbreaks en tegenaanvallen. Ruststand: 11-14 in het voordeel van ABS.

Begin tweede helft kwam Broekland terug. Dusdanig ver dat er een gelijke stand op het scorebord verscheen. ABS herpakte zich. Mede door een aantal mooie afstandsschoten werd een voorsprong uitgebouwd. In de slotfase van de wedstrijd mocht ABS-keepster Floor nog een paar welverdiende minuten maken. Het team stond sterk en mede door de steun van Bathmense supporters sleep het een overtuigende overwinning in de wacht. Eindstand: 23-31 in het voordeel van ABS.

Pas in het nieuwe jaar wordt de volgende wedstrijd gespeeld. Meteen een belangrijke tegen koploper Wijhe. Zondag 13 januari 2019 om 12:30 uur in Sporthal de Uutvlog.