Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Handbal sluit seizoen af met een mooie vierde plaats

BATHMEN – Afgelopen zaterdagavond speelde dames 1 de laatste wedstrijd van het seizoen in Heino tegen HHZD1. Helaas waren er maar twee supporters van het altijd trouwe publiek gekomen. De meeste supporters waren naar Apeldoorn afgereisd om daar de A1 kampioen te zien worden.


De speelsters wilde nog een keer knallen en laten zien dat ze de 1e klasse aan kunnen. De wedstrijd ging vanaf beginsignaal geheel gelijk op. Regelmatig kon HHZD met twee doelpunten uitlopen, maar verder kwamen ze niet. De ruststand was 18-19 in het voordeel van ABS.
Terwijl de begeleidster Trudy Stegink van dames 1 tijdens de rust voor de laatste keer alles weer klaar te zetten voor de tweede helft,  werd er door trainer/coach Anja nog de laatste punten op de i gezet. Trudy heeft besloten om na 8 jaar als begeleidster te stoppen en werd vorige week zondag thuis in de Uutvlog nog even  in ’t zonnetje gezet door het team.
De tweede helft was bijna een kopie van de 1e helft. Lissa te Riele, Anne Rietman en Hilde in ’t Hof waren de topscorers voor ABS. Zij konden het niet voorkomen dat uiteindelijk de wedstrijd met een gelijke eindstand van 32-32 werd afgefloten.
Het gehele team was blij dat ze voor het eerst in de 1e klasse zo goed gepresteerd hebben en hebben er alle vertrouwen in dat er voor volgend seizoen 2022-2023 weer een sterke selectie dames 1 wordt gevormd. De speelsters bedanken alle supporters bedanken voor hun vertrouwen en steun voor dames 1.