Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Handbal trots

op 75 jaar jubileum

BATHMEN – Na een jaar van voorbereiding kon ABS Handbal op zaterdag 10 juni 2017haar 75 jarig jubileum vieren. Er was een programma voor elk wat wils.Om 13.00 uur startte de kleinste jeugd met een spelletjescircuit in de sporthal en buiten op de beachvelden. Fanatiek werd er aan meegedaan en na afsluiting gingen ze bezweet maar vol trots met een herdenkingsbidon en zakje chips huiswaarts.

Daarna werd er een verenigingsfoto gemaakt. De fotograaf kon vanaf een hoogwerker de grote groep leden en vrijwilligers op een plaatje krijgen.

Om 15.00 uur was het de beurt aan de oudere jeugd. Twee speelsters van National Oranje Handbalteam onder de 20 gaven een professionele handbalclinic. Merel Freriksen en Tessa Hilbrands waren overdonderd over de opkomst en hebben de speelsters in anderhalf uur heel veel technische en tactische vaardigheden bijgeleerd.

Velen hadden gehoor gegeven om het bestuur te komen feliciteren op de receptie.

s’ Avonds verplaatste het feest zich naar het ABS-Huus. Oud-leden en leden waren voor deze speciale feestavond/reünie uitgenodigd. Velen hadden gehoor gegeven aan deze uitnodiging en het werd een gezellig feest voor jong en oud. Drie leden van de Bathmense Revue voerden een act op en vertelden vele hilarische anekdotes wat er in de afgelopen 75 jaar is gebeurd.

Daarna kon het feest gaan en kwamen de voetjes van de vloer tot in de late uurtjes.

Al met al kan het bestuur en de speciale jubileum commissie terugkijken op een prachtige dag. Met dank ook aan de vele vrijwilligers en sponsoren die deze mogelijk hebben gemaakt.

Over de afgelopen 75 jaar is een Jubileum boek samengesteld met heel veel foto’s en artikelen. Mocht je een boek willen kopen voor € 10,– dan kun je contact opnemen via mailadres: abshandbal.75jaar@gmail.com