ABS Handbal verliest onverdiend van Overwetering

BATHMEN – ABS heeft een onverdiende nederlaag opgelopen tegen Overwetering. De eerste helft begon goed voor ABS; al snel na het begin kwam ABS op een 3-0 voorsprong.Gedurende het verdere verloop van de eerste helft bleef ABS steeds het beste van het spel hebben en als het leek of Overwetering weer op gelijke hoogte kwam, zette ABS weer even een tandje bij en kwamen de Bathmense dames weer op voorsprong. Bij rust stond er een stand van 10-8 voor ABS op het scorebord.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld: ABS speelde goed maar kwam minder tot scoren, hierdoor lukte het Overwetering pas tien minuten voor het einde van de wedstrijd voor het eerst op voorsprong te komen. Deze voorsprong kwam mede door enkele vreemde beslissingen van de scheidsrechter niet meer in gevaar. Eindstand 18-22. Na de wedstrijd werd geopperd, dat als de wedstrijd door een koppel scheidsrechters zou zijn geleid, de uitslag zeker in het voordeel van de Bathmense dames zou zijn geweest.

Zaterdag 11 maart 2017 speelt ABS uit tegen Artemis uit Wehl; aanvang 19.00 uur in sporthal de Bongerd in Doetinchem.