ABS Handbal verliest ook de uitwedstrijd van Duiven

DUIVEN – In de laatste wedstrijd van het seizoen zijn de dames van ABS Handbal er niet in geslaagd om de punten mee naar Bathmen te nemen. Tegen het hoger geklasseerde Duiven kwamen de Bathmense dames net iets tekort.Bijna gedurende de hele eerste helft stond de Bathmense ploeg op achterstand. Bij rust was de stand 13-11 voor de thuisploeg.

In de tweede helft probeerde ABS de achterstand te verkleinen. Dit leek te lukken; een paar minuten voor het einde van de wedstrijd stond er een stand van 20-20 op het scorebord. Dit was echter van korte duur. Duiven nam snel weer de leiding en wist uiteindelijk de wedstrijd met 25-22 te winnen.

ABS is op de 9e plaats geëindigd in de eerste klasse; een goede prestatie van het team van coach Willem Woudstra. Op naar het volgende seizoen.