ABS Handbal verliest opnieuw van Zwolle

BATHMEN – Na de onverwachte nederlaag van vorige week tegen het laag geklasseerde Kwiek 3 heeft ABS zondag opnieuw een nederlaag geleden tegen Travelbags Zwolle.

In het begin van de wedstrijd was het een gelijk opgaande strijd, maar gedurende de eerste helft  wist Zwolle op voorsprong te komen, mede doordat de keepster van Zwolle enkele prachtige reddingen verrichte. Bij rust stond er een stand van 10-15 op het scorebord.

In het begin van de tweede helft hetzelfde spelbeeld: Zwolle benutte de kansen en de keepster van Zwolle zorgde ervoor dat de Bathmense dames weinig aan scoren toekwamen. Toen ABS er weer in slaagde om ook te scoren werd het duel iets spannender. Door enkele vreemde beslissingen van het scheidsrechterskoppel wisten beide teams soms niet meer hoe het nu verder moest, tijdstraffen werden aan beide zijden om soms onduidelijke redenen uitgedeeld. In het laatste deel van de wedstrijd leek het erop dat ABS nog weer wat van de achterstand ging wegwerken, maar verder dan 20-25 kwam de thuisploeg uiteindelijk niet. Eindstand 20-25 voor Zwolle

Zaterdag 11 februari 2017 speelt ABS  uit tegen Broekland, aanvang 19.30 uur in sporthal Nijhof in Broekland.