ABS Handbal verslaat

Nieuw Heeten 2

ABS Handbal

BATHMEN – In een leuke wedstrijd heeft ABS gewonnen van Nieuw Heeten 2. In het begin van de wedstrijd leek dit zeker niet te gaan gebeuren, na 5 minuten stond er al een stand van 0-3 op het scorebord.

Hierna kwam ABS duidelijk beter in haar spel en al vrij snel hierna was de achterstand omgebogen in een voorsprong van 10-4. ABS gaf daarna de touwtjes niet meer uit handen en de voorsprong bleef gedurende het verdere verloop van de eerste helft in stand. Bij rust stond er een stand van 16-9 op het scorebord.

In de tweede helft liet een beter spelend ABS Nieuw Heeten niet dichterbij komen en men probeerde het streven van trainer Willem Woudstra, zelf tenminste 30 goals scoren, te halen. Uiteindelijk lukte dit ABS ook nog en was de einduitslag 30-21 in het voordeel van de thuisploeg.

Doelpuntenmakers ABS: Maaike Dokter 5, Dionne Prins 5,Isabel te Wierik 4, Danique Prins 4, Jayde Fokker  4, Romy van Zijl 3, Sharon Rechterschot 2, Lisanne Boschloo 2 en Inge de Winter 1.

Zaterdag 31 januari 2015 speelt ABS de lastige uitwedstrijd tegen Achilles uit Apeldoorn, aanvang 19.00 uur Sporthal Mheenpark Apeldoorn. Komt allen naar Apeldoorn en steun ABS.