ABS Handbal verslaat ook Kwiek 3

abs-handbal

BATHMEN – Ook in de vierde wedstrijd van het seizoen is ABS ongeslagen gebleven; tegen de dames van Kwiek 3 werd een ruime overwinning behaald.

Al snel na aanvang van de wedstrijd bleek er wel degelijk klasseverschil te bestaan tussen ABS en Kwiek. Na een gelijk opgaand begin kwam ABS gedurende de eerste helft steeds beter in haar spel en wist ABS door enkele snelle aanvallen de dames van Kwiek op een ruime achterstand te zetten. Bij rust stond er een stand van 17-10 op het scorebord.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld; een snel spelend ABS wist de voorsprong alleen maar uit te bouwen, mede door enkele goede reddingen van de ABS keepster kwam Kwiek niet veel aan scoren toe. Eindstand 30-19.

Zondag 6 november speelt ABS uit tegen Zwolle, aanvang 13.20 uur sporthal Zwolle Zuid.