Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Handbal wint van

HHZD Heino

HEINO – In een met redelijk veel Bathmens publiek gevulde sporthal Hoogerheyne in Heino moest ABS aantreden tegen Seine Wonen Heino HHZD. Al direct na het begin ontstond er een felle gelijk opgaande strijd, waarbij beide ploegen zowel offensief als defensief enkele fraaie staaltjes handbal lieten zien.Geen van de ploegen kon een ruime voorsprong opbouwen, bijna beurtelings stond één van de ploegen met één of twee doelpunten verschil voor. Bij rust was de stand 11-12 in het voordeel van ABS.

De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld als de eerste helft, weer een gelijk opgaande strijd alleen in de loop van deze tweede helft kreeg ABS, mede door enkele voortreffelijke reddingen van hun keepster, iets meer zicht op de overwinning. Met nog enkele minuten te spelen had ABS een voorsprong opgebouwd van 20-24. Deze voorsprong kwam uiteindelijk niet meer in gevaar en met een eindstand van 22-27 konden de Bathmense dames terugreizen naar Bathmen.

De volgende wedstrijd van ABS is op zondag 30 oktober 2016, thuis tegen Klink Nijland Kwiek 3, aanvang 12.30 uur, sporthal de Uutvlog.