ABS Handbal wint laatste thuiswedstrijd van Broekland 2

ABS Handbal

BATHMEN – ABS is er in geslaagd de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen winnend af te sluiten. Zonder de geschorste speelster Romy van Zijl en ook de geschorste coach Willem Woudstra had ABS weinig moeite met Broekland 2. Al vrij snel na het begin van de wedstrijd was het verschil opgelopen tot 5 doelpunten in het voordeel van ABS. Tot aan de rust wist ABS de voorsprong uit te breiden tot 14-7.

In de tweede helft was een veel beter spelend ABS Broekland duidelijk de baas. Mede door enkele goede reddingen van keepster Soraya Lubberding kwam Broekland weinig tot scoren, ABS daarentegen scoorde er rustig op los en had zich duidelijk als doel gesteld de 30 doelpunten te halen. Uiteindelijk stond er ook een eindstand van 30-15 op het scorebord. Na de wedstrijd werd afscheid genomen van een drietal speelsters van ABS. Lisanne Boschloo, Inge de Winter en Liesbeth Berfelo hebben besloten om na dit seizoen een niveau lager te gaan spelen.

Doelpuntenmakers ABS: Dionne Prins 9, Maaike Dokter 4, Isabel te Wierik 4, Jayde Fokker 3, Sharon Rechterschot 3, Lisanne Boschloo 3, Danique Prins 2 en Hilde in ’t Hof 2

Zondag 29 maart speelt ABS uit tegen kampioen Holten, aanvang 11.05 uur, Sporthal ’t Mossink in Holten.