ABS Handbal wint moeizaam van Wesepe 2

WESEPE – In een slechte wedstrijd is ABS er uiteindelijk in geslaagd de overwinning uit het vuur te slepen tegen Wesepe 2.In het begin van de wedstrijd had Wesepe duidelijk het betere van het spel. ABS kwam maar moeilijk op gang en liep gedurende een groot deel van de eerste helft voortdurend achter de feiten aan. Pas kort voor rust kwam ABS op voorsprong en wist het deze voorsprong vast te houden tot aan de rust. Ruststand 15-17.

In de tweede helft leek het erop dat ABS zich beter op de tegenstander had ingesteld. ABS wist zelfs de voorsprong uit te breiden tot 7 goals. Hierna liet ABS de teugels weer iets vieren met als gevolg dat Wesepe de score weer terug wist te brengen tot 26-28. Uiteindelijk stond er een eindstand van 27-30 op het scorebord. Door het gelijkspel van medekoploper Achilles is ABS nu alleen koploper in hun klasse.

Doelpuntenmakers ABS: Romy van Zijl 9, Isabel te Wierik 7, Maaike Dokter 5, Anne-Floor Brinkman 3, Hilde in’t Hof 2, Danique Prins 2 en Sharon Rechterschot 2.

Zondag 8 november speelt ABS thuis tegen Broekland 2, aanvang 12.25 uur in sporthal de Uutvlog.