ABS Handbal wint moeizaam van Wesepe 2

WESEPE – In een bar slechte wedstrijd is ABS er uiteindelijk in geslaagd de overwinning uit het vuur te slepen tegen Wesepe 2.

Na een vakantie van ruim twee weken begon ABS in een enigszins gewijzigde basisopstelling aan de wedstrijd tegen Wesepe; speelsters die afgelopen week op vakantie waren, begonnen (terecht)op de bank. Hierdoor kwam het spel maar moeilijk op gang en het duurde dan ook ruim 20 minuten voordat ABS voor het eerst in de wedstrijd met 8-9 op voorsprong kwam. Bij rust stond er een stand van 10-13 voor de Bathmense dames op het scorebord.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld; ABS kwam moeilijk in haar spel, maar het was uiteindelijk uitblinkster Hilde in’t Hof die de Bathmense ploeg op sleeptouw nam en ervoor zorgde dat de punten mee naar Bathmen gingen. Eindstand 17-21.

Doelpuntenmakers ABS: Romy van Zijl 8, Maaike Dokter 3, Jayde Fokker 3, Hilde in’t Hof 3, Dionne Prins 2,  Fleur Achterkamp 1 en Liesbeth Berfelo 1.

Zondag 8 maart speelt ABS thuis tegen Wijhe 2, aanvang 13.25 uur in sporthal de Uutvlog.