Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Handbal wint ruim van Klarenbeek

ABS Handbal wint

BATHMEN – Doordat ook het tweede team van ABS in haar wedstrijd tegen Gastvrij Wijhe DS4 een overwinning van 32-16 wist te behalen, is ook dit team van ABS, evenals het eerste team enkele weken geleden, kampioen geworden in hun klasse.

Ook tegen hekkensluiter Klarenbeek heeft ABS de ongeslagen status van deze competitie weten te behouden. Al vrij snel na het begin van de wedstrijd was het duidelijk wat de Bathmense dames zich als doelstelling voor deze wedstrijd hadden neergelegd: proberen het doelsaldo zo hoog mogelijk op te vijzelen met als uiteindelijk doel om volgende week aan het einde van de competitie de teller op minimaal 650 gescoorde goals te hebben staan. Al vrij snel na het begin van de wedstrijd scoorde de Bathmense ploeg er al lekker op los, terwijl aan Klarenbeek kant de score maar heel langzaam aan opliep. Ruststand 23-7 in het voordeel van ABS.

De tweede helft hetzelfde spelbeeld, waarbij ABS alleen minder secuur met de kansen omsprong en hierdoor de eindstand op het scorebord slechts 39-13 voor de Bathmense dames bedroeg.

Doelpuntenmakers ABS: Isabel te Wierik 8, Maaike Dokter 7, Sharon Rechterschot 5, Hilde in ’t Hof 4, Fleur Achterkamp 4, Dionne Prins 3, Romy van Zijl 3,Linde Rietman 2, Annefloor Brinkman 1, Danique Prins 1 en Soraya Lubberding 1.

Zondag 10 april 2016 speelt ABS de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen CVO, aanvang 12.10 uur in Sporthal de Wieken in Vaassen.