Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABS Handbal wint ruim van Broekland

BROEKLAND – Ook in de uitwedstrijd tegen Broekland 2 is ABS er in geslaagd de ongeslagen status te behouden. De wedstrijd kwam in de eerste helft maar moeilijk op gang, mede door het slordige spel lukte het ABS maar niet om duidelijk afstand te nemen van het stug verdedigende Broekland. Halverwege de eerste helft kwam ABS wat beter in haar spel, zodat er bij rust een stand van 8-13 op het scorebord stond.In de tweede helft hield ABS het goede spel van voor de rust vast en wist zodoende verder uit te lopen. Broekland ging stug door met verdedigen en wist uiteindelijk het verschil te beperken tot vijftien goals. Eindstand 15-30.

Doelpuntenmakers ABS: Danique Prins 5, Romy van Zijl 5, Isabel te Wierik 5, Anne-Floor Brinkman 4, Dionne Prins 3, Fleur Achterkamp 3, Jayde Fokker 2, Maaike Dokter 2 en Linde Rietman 1.

 

Kampioen?

Zaterdag 5 maart speelt ABS thuis tegen Achilles Apeldoorn, aanvang 19.10 uur, Sporthal de Uutvlog. Door het gelijke spel van Voorwaarts mag ABS zich bij winst op Achilles officieus kampioen noemen; de officiële titel volgt dan de week erop in de thuiswedstrijd tegen Nieuw Heeten op zondag 13 maart, aanvang 11.15 uur.

Komt dus allen op zaterdag 5 maart naar sporthal de Uutvlog!