ABS Handbal wint ruim van Dalfsen 2

ABS Handbal

BATHMEN – Na de teleurstellend verlopen wedstrijd van vorige week wist ABS tegen het laag geklasseerde Dalfsen 2 de draad weer op te pakken. In de eerste helft lukte het ABS nog niet echt duidelijk afstand te nemen van tegenstander Dalfsen 2. Bij een stand van 13-9 voor de thuisploeg floot de goed leidende scheidsrechter voor rust.

In de tweede helft zag het publiek een fanatieker ABS dat er duidelijk op uit was om de score verder uit te breiden. Dit lukt ook redelijk mede doordat de ploeg uit Dalfsen weinig kansen meer wist te creëren en ABS veel effectiever met de kansen omging. De uitslag werd uiteindelijk 29-16.

De volgende wedstrijd van ABS is zaterdag 28 februari 2015, uit tegen Wesepe 2, aanvang 20.15 uur, sporthal de Hooiberg in Olst.

Doelpuntenmakers ABS: Romy van Zijl 7, Dionne Prins 6, Hilde in ’t Hof 4, Maaike Dokter 3, Lisanne Boschloo 3, Danique Prins 3, Inge de Winter 2 en Jayde Fokker 1.